Category Archives: Halloween tök

A halloween tök készítés az egyik legelterjedtebb halloween szokás. Még Magyarországon is régóta elterjedt, bár nem pontosan a halloween ünnep kapcsán.

Ha kíváncsi vagy mi a halloween töklámpás eredete, vagy csak halloween tököt készítenél és nem találtál megfelelő sablont, akkor ezeket itt mindet megtalálod. Görgess lejjebb és merülj el a halloween tök témakörében.

Házi készítésű halloween dekoráció ötletek

Közeledik a halloween napja és jó lenne valahogy kicsit „rémessé” tenni a lakást. Természetesen, ha nem szeretnéd az egész lakást halloweenre feldíszíteni, akkor jelölj ki egy helyet a lakáson belül, ez lehet egy sarok, polc, kandalló stb. és ott alkosd meg a dekorációt. Házi készítésű halloween dekorációval tökéletes lesz a végeredmény! Nézzünk néhány ötletet!

Continue reading

Published by:

Halloween dekoráció sablonok

Halloween ünnepén Magyarországon is különböző hagyományok, szokások terjedtek el. Ijesztő jelmezekben buliznak, sütőtökös ételeket készítenek, töklámpást faragnak, fesztiválokat szerveznek. Minden szórakozóhely, pub, étterem rémisztő hangulatban várja az ünneplőket. Halloween dekoráció sablonok használatával szinte bármilyen halloween-i rémséget Te is könnyen el tudsz készíteni egy halloween partyra vagy csak otthon a hangulat kedvéért.

Continue reading

Published by: