Halloween 2020

Comment

Halloween
halloween 2020

Nagyjából mindenki tisztában van vele, mikor van halloween. Valamikor ősszel természetesen, talán októberben. De pontosan hányadikán van halloween? És milyen napra esik halloween 2020-ban? Olvass tovább!

Halloween időpontja

Sokan csak annyit tudnak, hogy valamikor ősszel, talán októberben van halloween időpontja. Magyarországon az óvodákban, iskolákban tartott partiknál (halloweenezők, tökbulizók) inkább csak arra ügyelnek, hogy valamikor októberben legyen a buli.

Halloween időpontja egyébként minden évben október utolsó napja, azaz október 31-e. Ezt követi mindenszentek november 1-jén és halottak napja november 2-án.

Halloween 2020

Halloween 2020-ban is október 31-én lesz (minő meglepetés 🙂 ) és szombati napra esik, így semmi akadálya egy jó kis halloween partynak.

Halloween estéjéről a legtöbb embernek a töklámpás (halloween tök), jelmezek, édességet gyűjtögető gyerekek jutnak eszébe, talán még a horrorfilmek. Azt azonban kevesen tudják, hogy az egyik legrégebbi ünnep, ami több, másfajta kultúrákból származó ünnep jegyeit viseli. Olvass tovább, ha téged is érdekel halloween eredete »

Ha készítenél idén halloween tököt, próbáld ki az ingyenes nyomtatható töklámpás sablonokat:

Halloween tök nyomtatható sablonok »

Halloween tök boszorkány minta »

Halloween tök macska »

+1 Halloween tök készítés lépésről lépésre (KÉPEKKEL) »

Kép forrása: rawpixel.comPexels

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük