Halloween ékszerek

Comment

Halloween
Halloween ékszerek

Halloween ünnepére rendezett partykon szinte kötelező a halloween ékszerek viselése. De mégis milyen ékszert viseljünk halloweenkor?

Népszerű halloween ékszer minták, színek

Az ünnep jelképei természetesen a halloween ékszereken is megjelennek. Népszerű minták tehát a pókos, pókhálós halloween ékszerek, de a boszorkány és tök minták is felkapottak. Ezek mellett ugyanolyan közkedveltek a koporsós, cicás, denevéres, szellemes, szörnyes vagy csontvázas halloween ékszerek.

Színek tekintetében a fekete és a narancssárga (ez a halloween tök színe is), ami a legnépszerűbb. De ha te az elegánsabb vonalat képviseled, akkor az arany és fekete kombinációjával sem lőhetsz mellé.

Halloween ékszerek választéka

Ha elmész egy partira halloweenkor, akár jelmezes buli, akár csak sima halloween parti, az öltözékedet szuperül feldobhatod halloween ékszerekkel. Viselj a jelmez szettedhez passzoló ékszer kiegészítőt és nyűgözd le a többieket a Halloween partin!

Mivel ma már Magyarországon is népszerű halloween ünnepe és az emberek is előszeretettel vesznek részt halloween bulikon, ezért megnőtt a kereslet a halloween jelmezek és halloween kiegészítők iránt is. Így már nemcsak külföldi webáruházakból tudunk rendelni, hanem magyar jelmez webáruházból is.

Ha szeretsz kreatívkodni, akkor te is készíthetsz halloween ékszert. Így garantáltan egyedi lesz és biztosan nem jön majd veled szembe sehol. Fűzhetsz nyakláncot vagy karkötőt szuper halloween gyöngyökből, vagy készíthetsz más gyöngyékszereket is ezek segítségével.

Lánykérés vagy esküvő halloween ünnepén?

Bár hazánkban is egyre népszerűbb halloween ünnepe, azért koránt sem annyira, mint a tengerentúlon. Halloween Amerikában már annyira begyűrűzött a kultúrába, hogy vannak olyan fanatikusok, akik még az esküvőjüket is halloweenkor tartják. Vagy ha nem is pontosan halloween napján tartják, akkor halloween témájában rendezik meg az esküvőt, és/vagy autentikus esküvői helyszínek közül válogatnak, például egy rusztikus kastély esküvői helyszín csodásan passzol ezekhez a tematikus esküvőkhöz.

Halloween karikagyűrű

Itthon talán még kiverné a biztosítékot a halloween lagzi és nem is ez az első időpont, ami eszedbe jutna esküvő tervezés kapcsán. De ha te vagy akár a kiszemelt menyasszonyod szeretitek ezt az ünnepet, akkor nem kell teljesen feladnotok, hogy közös életetek kapcsolódjon valamilyen módon az ünnephez. Így például a lénykérés. Ez legtöbbször úgyis egy romantikus pillanat, ami csakis kettőtökről szól. A nagy kérdést miért ne tehetnéd fel október 31-én? Képzeld csak el: hangulatos fények, halloween dekoráció, karikagyűrű a kezedben…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük