Halloween visszaszámláló 2020

Comment

Halloween
Halloween visszaszámláló 2020

Halloween ünnepe főleg az angolszász országokban, de már nálunk, Magyarországon is ismert, kedvelt és várt ünnep. Hány nap van még halloweenig 2020-ba? Nézd meg a halloween visszaszámláló!

Halloween időpontja 2020

Sokan csak annyit tudnak, hogy valamikor ősszel, talán októberben van halloween időpontja. Magyarországon az óvodákban, iskolákban tartott partiknál (halloweenezők, tökbulizók) inkább csak arra ügyelnek, hogy valamikor októberben legyen a buli.

Halloween időpontja egyébként minden évben október utolsó napja, azaz október 31-e. Ezt követi mindenszentek november 1-jén és halottak napja november 2-án.

Halloween 2020-ban is október 31-én lesz (minő meglepetés 🙂 ), ha szeretnéd tudni, milyen napra esik, akkor kattints Halloween 2020 » című bejegyzésünkre!

Halloween visszaszámláló 2020

… avagy hány nap van még halloweenig 2020-ban?


Halloween estéjéről a legtöbb embernek a töklámpás (halloween tök), jelmezek, édességet gyűjtögető gyerekek jutnak eszébe, talán még a horrorfilmek. Azt azonban kevesen tudják, hogy az egyik legrégebbi ünnep, ami több, másfajta kultúrákból származó ünnep jegyeit viseli. Olvass tovább, ha téged is érdekel halloween eredete »

Ha készítenél idén halloween tököt, próbáld ki az ingyenes nyomtatható töklámpás sablonokat:

Halloween tök nyomtatható sablonok »

Halloween tök boszorkány minta »

Halloween tök macska »

+1 Halloween tök készítés lépésről lépésre (KÉPEKKEL) »

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük