Halloween visszaszámláló 2024

Comment

Halloween
halloween 2024

Halloween ünnepe főleg az angolszász országokban, de már nálunk, Magyarországon is ismert, kedvelt és várt ünnep. Hány nap van még halloweenig 2024-ben? Nézd meg a halloween visszaszámlálót!

Halloween időpontja 2024

Sokan csak annyit tudnak, hogy valamikor ősszel, talán októberben van halloween időpontja. Magyarországon az óvodákban, iskolákban tartott partiknál (halloweenezők, tökbulizók) inkább csak arra ügyelnek, hogy valamikor októberben legyen a buli.

Halloween időpontja egyébként minden évben október utolsó napja, azaz október 31-e. Ezt követi mindenszentek november 1-jén és halottak napja november 2-án.

Halloween 2024-ben is október 31-én lesz (minő meglepetés 🙂 ), ha szeretnéd tudni, milyen napra esik, akkor kattints Halloween 2024 » című bejegyzésünkre!

Halloween visszaszámláló 2024

… avagy hány nap van még halloweenig 2024-ben?

Halloween estéjéről a legtöbb embernek a töklámpás (halloween tök), jelmezek, édességet gyűjtögető gyerekek jutnak eszébe, talán még a horrorfilmek. Azt azonban kevesen tudják, hogy az egyik legrégebbi ünnep, ami több, másfajta kultúrákból származó ünnep jegyeit viseli. Olvass tovább, ha téged is érdekel halloween eredete »

Ha készítenél idén halloween tököt, próbáld ki az ingyenes nyomtatható töklámpás sablonokat:

Halloween tök nyomtatható sablonok »

Halloween tök boszorkány minta »

Halloween tök macska »

+1 Halloween tök készítés lépésről lépésre (KÉPEKKEL) »

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük